Az Üzem

Pékségünk és üzemünk 2017-ben alakult, azóta nagy utat jártunk be. Eleinte csak néhány viszonteladónk volt, de kitartó munkánkkal és a minőségből sosem engedve ma már a prémium minőségű gluténmentes pékáruk piacvezető szereplőjévé váltunk. Történetünk fontos mérföldkövei közé tartozik, hogy 2022-ben a Magyar Gluténmentes Pékség a Gluténmentes péksütemény versenyen a második helyezést szerezte meg a kifli kategóriában.

"Büszkén állítjuk elő ugyanazt a minőséget, amely ezt az elismerést hozta számunkra."
- Lecsukné-Bán Zsófia, Tulajdonos

A cégünk nem csak gluténmentes pékáruk előállításával foglalkozik, hanem kávézót is üzemeltetünk, ahol vendégeink kellemesen eltölthetik idejüket és kipróbálhatják a termékeinket. 2022-ben nyitottuk meg a mintaboltunkat, ahol személyesen is meg lehet vásárolni a termékeinket. Emellett az online értékesítés is elérhető weboldalunkon keresztül, amely kényelmes lehetőséget biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik nem tudnak személyesen a boltban vásárolni.

Kenyerek, szendvicsalapok

A legzamatosabb gluténmentes kenyerek, zsömlék és sok más!

Büfétermékek

Gluténmentes termékek iskolai büfébe, menzára, és máshova!

Édes sütemények

Gluténmentes kakaóscsigák és sok más, minden édesszájúnak!

Sós péktermékek

Gluténmentes sós péktermékek széles választéka websopunkban.

Csapatunk

Pékségünk szakértői csapata a minőségre és az ügyfelekre összpontosít. Jelenleg 5 szakképzett pékünk dolgozik, akik éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy a legjobb minőséget biztosítsák a vásárlóinknak. Emellett egy adminisztratív munkatársunk, egy sofőrünk és három eladónk (köztük két barista) áll a vásárlók rendelkezésére.

Az évek során folyamatosan fejlődtünk és bővültünk, de a minőség és az elégedett vásárlók mindig is az elsődleges célunk maradtak. Reméljük, hamarosan Ön is a Magyar Gluténmentes Pékség elégedett ügyfele, vagy partnere lesz!

Ha kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Írjon üzenetet